Харчові технології (2 курс)

2 курс

1.

Технічна мікробіологія

2.

Фізична і колоїдна хімія

3.

Біохімія

4.

Теплохолодотехніка

5.

Електротехніказ основами електромеханіки

6.

Стандартизація, метрологія та сертифікація

7.

Економіка підприємства

8.

Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення

9.

Технології харчових виробництв

10.

Технологія кондитерських виробів

11.

Процеси і апарати харчових виробництв

12.

Основи кріогенних та сушильних технологій

13.

Методологія та організація наукових досліджень

14.

Основи промислового будівництва та санітарної техніки

15.

Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва

17.

Технологічний та хімічний контроль виробництва хліба, кондитерських виробів та харчоконцетратів

19.

Технологія харчових концентратів